سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانستنی های دیابت

در مورد رانندگی بیماران دیابتی منعی وجود ندارد اما به منظور حفظ سلامت خودتان و نیز افراد جامعه رعایت نکات زیر ضروری است :

هنگام دریافت گواهینامه رانندگی ، حتماً بیماری خود را ذکر کنید . همچنین در زمان بیمه کردن خودروی خود ، طرف قرارداد بیمه را نیز از این امر مطلع سازید .

بیماران دیابتی وابسته به انسولین نمی توانند به عنوان راننده تاکسی ، اتوبوس و نیز به عنوان راننده ماشین های سنگین فعالیت نمایند .

مراقبت های لازم برای پیشگیری از کاهش قندخون طی رانندگی را رعایت کنید .

بیماران دیابتی در موارد زیر نمی توانند رانندگی کنند :

حملات شدید یا مکرر افت قندخون

نداشتن علامتهای هشداردهنده افت قندخون

عدم توانایی در درمان سریع افت قندخون یا عدم

مراجعه منظم به پزشک جهت کنترل قندخون

آسیب های چشمی ناشی از دیابت مانند کاهش دید

آسیب شدید عصبی ناشی از دیابت

به منظور پیشگیری از افت قندخون حین رانندگی ، رعایت نکات زیر توصیه می شود :

اگر انسولین مصرف می نید قبل از شروع رانندگی غذا یا میان وعده خود را مصرف نمایید و در صورت امکان ( در دسترس داشتن گلوکومتر ) قندخونتان را بررسی کنید .
در مسافرتهای طولانی هر دو ساعت توقف کنید و میان وعده خود را مصرف نمایید .

هیچگاه در زمانی که وضعیت کنترل قندخونتان ثابت نیست رانندگی نکنید . پس از انجام ورزش یا فعالیت جسمی بیش از معمول که قندخون پایین می افتد یا هنگام غروب که از محل کار برمی گردید ، نمونه چنین زمان هایی هستند .

هیچگاه عجله نکنید.
همیشه در اتومبیل خود مواد غذایی مانند قند ، نبات ، بیسکویت یا آب میوه داشته باشید .
هر گاه متوجه نخستین علامتهای کاهش قندخون شدید ، به سرعت توقف کنید و مواد غذایی کافی میل نمایید تا علامتها از بین بروند . طی این مدت از خودروی خود خارج نشوید .

پس از اطمینان کامل از بهبودحالتان رانندگی را ادامه دهید ( حداقل ?? دقیقه بعد یا پس از رسیدن قندخون به بالای ??? میلی گرم در دسی لیتر )
هیچگاه قبل یا طی رانندگی الکل ننوشید . مصرف الکل علاوه بر کاهش تمرکز در تمام افراد ، در فرد دیابتی می تواند افت شدید قندخون ایجاد نماید .

منبع سایت پزشکان بدون مرز


محققان اعلام کردند رژیم غدایی سرشار از سوسیس و کالباس خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در مردان حدود 50 درصد افزایش می دهد .
گروهی از پژوهشگران دانشکده
بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد ، عادت غذایی هزاران مرد را بررسی کردند و دریافتند در کسانی که زیاد سوسیس و کالباس مصرف می کنند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم 46 درصد بیشتر از کسانی است که این مواد را کمتر مصرف می کنند .
دکتر فرانکهو تهیه کننده گزارش این تحقیق که در مجله
بهداشت " دیابتها " منتشر شده گفت" ما توصیه می کنیم این مواد غذایی به کلی از غذای مردم حذف شود ،و یا اگر این مسئله ممکن نیست پیشنهاد ما آن است که مردم تعداد دفعات مصرف این نوع گوشتها را کاهش دهند . "
به گفته این محقق بیشترین احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم مربوط به کسانی است که در هفته ، دو وعده یا بیشتر سوسیس و کالباس مصرف می کنند .
این گزارش علمی نتیجه جمع آوری اطلاعات در مورد 42 هزار و 504 مرد ( 40 تا 70 ساله ) سالم بدون دیابت ، بیماری های قلبی و یا سرطان است.
به گفته دکتر "هو" کشیدن سیگار ، چاقی ، میزان مصرف چربی و تحرک جسمانی نیز در این تحقیق مورد توجه قرار گرفتند و بر این اساس تعدیلات صورت گرفته است . پس از این تعدیلات روشن شد که مصرف زیاد سوسیس و کالباس عامل مستقلی برای ابتلا به دیابت است .